• Guia "Compartir la Misión"
 • AJUDA A LES MISSIONS


  Col·labora amb els missioners

  dijous, 23 de juny de 2022

  Missioners Laics d’Agermanament

  Ha mort aquest 8 de juny la Carme Braulio vinculada pràcticament des dels seus inicis a Agermanament junt amb en Camil Padró (+2022) el seu marit.

  A finals dels anys seixanta van viure a la ciutat de Douala al Camerun donant suport a la Casa de Pas. La “casa de pas” tenia diverses funcions: acollir les persones dels grups quan venien a Duala i, si calia, acompanyar-los a fer gestions o a buscar provisions de menjar, material i medicaments; allotjar i acompanyar per la ciutat metges i analistes, que anaven als llocs del seu treball o en tornaven.

   Quan van tornar a Barcelona va substituir a la Montserrat Albó al front de la secretaria de la Delegació diocesana de Missions des de l’any 1982 fins l’any 2002, en que es va jubilar.

  Va liderar el grup de dones Shuala Kwuali, durant vint anys, amb les reunions anuals a la “Barraca” –Centre cívic de la Sagrera.

  La casa de la Carme i el Camil va ser un lloc de pas i de trobada acollidora per persones que venien  o passaven per Barcelona en relació a les missions.

  En el Secretariat agraïm a Déu el regal d’aquests laics compromesos i missioners de La Sagrera.
  0 comentarios :

  Publica un comentari a l'entrada