• MEDITACIÓ DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

dijous, 27 de gener del 2022

Busquem la "germana" de Pauline: visionària i innovadora com la mateixa Pauline Jaricot!

 Les Obres *Misionales Pontifícies d'Alemanya creen el Premi “*Pauline *Jaricot”

Ena 18, 2022



*OMPRESS-ALEMANYA (18-01-22) *Missio *Aachen, les Obres *Misionales Pontifícies d'Alemanya, amb motiu de la beatificació de *Pauline *Jaricot, la fundadora de l'Obra de la Propagació de la Fe, el *Domund, el pròxim 22 de maig de 2022, acaben de crear un premi que porta el seu nom. Enguany marca a més el segon centenari de la fundació de l'Obra de la Propagació de la Fe, que amb 23 anys posés en marxa *Pauline.

Paral·lelament i inspirat per ella el doctor Heinrich *Hahn creava la fundació *Missio *Aachen, que més tard s'integraria en les Obres *Misionales Pontifícies. Donada l'oposició en l'època entre Alemanya i França que portaria a diverses guerres, aquest metge, avui en procés de beatificació, i que va arribar a ser fins i tot membre del parlament alemany a més d'alcalde d'Aquisgrà, va adaptar al seu país les idees de *Pauline *Jaricot.

En reconeixement a la creadora del *Domund, *Missio *Aachen ha convocat per primera vegada un premi al seu nom. S'atorgarà a dones d'Àfrica, Àsia o Oceania que, des d'una actitud de caritat, obren nous camins per a secundar i animar a altres persones, dones que siguin tan visionàries i innovadores com *Pauline *Jaricot. La guanyadora rebrà un premi en metàl·lic de 5.000 euros i estarà convidat a la cerimònia de lliurament de premis a Aquisgrà.

Les bases del premi es troben en la pàgina web de *Missio *Aachen, i s'acceptaran candidatures fins al pròxim del 31 de maig de 2022. També es recull una sèrie de preguntes informals, que busquen explicitar encara més el caràcter de les nominades: La candidata comparteix la seva fe amb uns altres d'una manera que anima a les persones a desenvolupar el seu potencial i que promou i manté el bé comú, la qualitat de vida i la participació equitativa? La nominada reuneix entorn de si a persones que estan canviant el món a través de l'amor al proïsme? La cerimònia de lliurament del premi serà el 23 d'octubre de 2022, Domingo *Mundial de les Missions.

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada