• JORNADA DE VOCACIONS NATIVES 2024


    Hágase tu voluntad. Todos discípulos, todos misioneros
  • TROBADA JOVES 2024


    ¡Apúntate!
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓ DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

dimarts, 1 de desembre del 2020

Per la convivència democràtica a Bolívia

OMPRESS-BOLÍVIA (1-12-20) 

ANF, l'Agència de Notícies Fides de Bolívia, l'agència d'informació més antiga de país, fundada pel jesuïta José Gramunt de Moragas, ha convocat un concurs periodístic per fomentar la convivència democràtica en el país andí. La convocatòria va adreçada a periodistes i estudiants de les Carreres de Comunicació i té com a tema: "Tendint ponts de diàleg per encoratjar una convivència democràtica".

A Bolívia, expliquen els convocants del certamen, s'han fonamentat pràctiques culturals, polítiques, econòmiques i socials que no alimenten una convivència democràtica, respectuosa de la diferència i la diversitat. El racisme i classisme, la desigualtat, la debilitat institucional, el regionalisme i la intolerància entre sectors contribueixen a una societat propensa a manifestar violentament seus desacords o a no trobar espais de trobada o solucions des l'institucional.

La ANF pretén per això promoure i premiar la producció de reportatges i cròniques orientades tant a reflectir fets de convivència democràtica i reproducció de valors democràtics entre els ciutadans i ciutadanes.

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada