• MEDITACIÓ DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

dijous, 9 de gener del 2020

26 gener INFÀNCIA MISSIONERA

DOSSIER PREMSA 


Amb Jesús a Egipte. En marxa!»

Fa pocs dies celebràvem en família el seu naixement. Aprendre des de la infantesa a parlar amb Jesús com parlem amb un amic, començar a confiar amb Déu amb naturalitat, amb llibertat, amb amistat, és el que vam rebre a casa. Avui és el nostre repte com a adults, saber transmetre aquests sentiments.

Infància Missionera és una Obra meravellosa de l’Església, la seva missió és justament aquesta: anunciar als infants del món que Jesús ha vingut a estar amb ells. 

 “Jesús va cridar un infant, el posà enmig d’ells”  (Mt 18, 2)
Què volia dir Jesús quan posa a un nen al centre del grup dels deixebles? Aquest passatge de Sant Mateu ens ajuda a entendre que els deixebles, nosaltres, hauríem de ser simples, humils i sincers, nets com els infants. Entendre que cadascú té un lloc en la vida de Jesús, una missió, o millor encara, cada un és una missió amb Jesús.

Si Jesús es converteix en un company de viatge i ocupa un lloc privilegiat al cor dels nens i nenes, llavors sentiran la necessitat de compartir, de ser membres actius en l'Església i en la societat, de col·laborar a la construcció d'una nova humanitat.

Tots podem contribuir a la missió universal de l'Església amb el nostre compromís cristià, solidari i amb el testimoni de vida.

Iniciem la campanya amb Jesús, aquesta és la GRAN NOTICIA missionera!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada