• JORNADA DE VOCACIONS NATIVES 2024


    Hágase tu voluntad. Todos discípulos, todos misioneros
  • TROBADA JOVES 2024


    ¡Apúntate!
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓ DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

dijous, 4 d’abril del 2019

Notícies de Bolívia

Cochabamba-Bolívia, 30 de març de 2019

“Durant aquesta "nova etapa missionera" hem viscut moments "impagables-increïbles" plens d'alegria, plens de sentit, plens d'estima. Retrobar-nos amb aquells nens i nenes que ara són joves plens de somnis; fins i tot tenim la sorpresa de veure aquesta canalla convertida en pares i mares que miren de "tirar endavant" la seva família i d'altres que malauradament segueixen patint la injustícia, l'abandó, la misèria de malviure al carrer. Redescobrir al Senyor en els seus rostres ens  recorda on som, on hem de ser com membres de l’església,  on és el Senyor.
Ens va proposar que Cristina anés a col·laborar com a professora de reforç d’aula a l'escola San Vicente de Paül.
Cristina fa una feina molt maca dins l'escola i en David segueix treballant a la llar Madre de Dios. 
Hem "treballat força" per aconseguir el màxim d'autonomia  de les noies que viuen a la casa, mirant de reforçar els seus dons, acompanyant-les  en el seu creixement responsable i lliure. No ha estat pas fàcil... però calia fer-ho.

Hem pogut veure i viure "petis èxits" acadèmics i personals d'algunes de les noies I nois de la Fundació que han tingut la possibilitat d'estudiar durant aquest curs  una formació Professional-Tècnica que de ben segur els ajudarà  a  trobar una feina més digne. D'altres han pogut trobar el seu espai dins una Escola d'Educació Especial on són persones estimades i respectades. També tenim alguna noia que tot i les seves "capacitats diferents" ha pogut finalitzar l'educació primària i ara ja la tenim al primer curs de secundària. 

D'altres noies han pogut retrobar-se amb les seves famílies, moments plens d'ambigüitats, doncs moltes d'elles fa molt de temps que es van separar-trencar i ara són autèntics desconeguts entre ells.
Aquesta "realitat missionera" ens fa créixer, i ens duu a "treballar" el nostre interior, a posar-nos davant la presència del Senyor per "comprendre" allò que ens demana en cada moment.”
Mai caminem sols, El Senyor ens acompanya com a mare-pare, amic.

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada