• JORNADA DE VOCACIONS NATIVES 2024


    Hágase tu voluntad. Todos discípulos, todos misioneros
  • TROBADA JOVES 2024


    ¡Apúntate!
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓ DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

dijous, 25 d’abril del 2019

LES DELEGACIONS DE MISSIONS DE CATALUNYA PARTICIPEN EN LA XIII TROBADA DE MESTRES I PROFESSORS DE RELIGIÓ

Les delegacions de missions  de catalunya  patrticipen en la XIII trobada de mestres i professors de religió de les diòcesis amb seu a Catalunya amb el lema “aprendre-ensenyar”
El passat 6 d’abril a Sabadell , es va celebrar la trobada anual de mestres   i professors de religió de les diòcesis amb seu a  Catalunya , aquesta es la XIII trobada , que organitza  el Secretariat Interdiocesà d’ensenyament de la religió a Catalunya i Fundació Escola Cristiana de Catalunya.
Aquest any  sota el lema “ APRENDRE –ENSENYAR”
Més de 200 professors i mestres de Catalunya van participar en aquesta trobada , en primer van poder escoltar la ponència  «Frecuentar el futuro. Lectura Pastoral del Sínodo de los Jóvenes» a càrrec de Koldo Gutiérrez, SDB.
Després de compartir l’esmorzar i tenir temps per veure les novetats que ofereixen les editorials en matèria de religió, els mestres i professors es van anar distribuint pels dotze tallers que s’oferien.
Aquest  es el segon any que les Delegacions de missions amb seu a Catalunya hi som presents ,  aquest any oferint el taller: ”Acompanyem Jesús en la seva infantesa”. Sota el títol “Amb Jesús infant a la mis­sió”,  vam presentar  el projecte quadrien­nal que se’ns proposa des d’OMP; projecte que ens ofereix  una sèrie de recursos pedagògics inte­ressants i divertits per treballar la missió amb els nens i nenes, i que té una continuïtat de 4 anys , amb la intenció d’atansar als infants a aquest Jesús nen, moltes vegades desconegut per ells, i alhora facilitar als mestres activitats i un itinerari per dur-lo a terme.
Des de les delegacions de missions valorem molt positivament la participació en aquest tipus d’activitats formatives i esperem poder donar-li continuïtat en altres edicions.
Si voleu saber més d’aquest projecte podeu clicar en aquest Enllaç

També us podeu dirigir a la vostra Delegació de missions .


0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada